Rodinný dom, 4 izbový

Tradičná drevenica po citlivej a nákladnej rekonštrukcii, pri ktorej bolo zachované čaro starých časov aj zaistené pohodlie dnešnej doby, je súčasťou malej dedinskej rezervácie priamo v CHKO Český raj. Malebná chalupa s wellness a vínnou pivnicou je obklopená krásnou prírodou s možnosťami relaxácie i športového vyžitia.

Prízemie tvorí obývacia izba s priestrannou kachľovou pecou, ​​ktorú možno využiť na spanie, ďalej kuchyňa, vstupná hala a toaleta. Z bývalej stodoly je vytvorené wellness s vírivkou a fínskou saunou. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne a veľká chodba. Súčasťou drevenice je vínna pivnica s posedením.

Chalupa bola precízne zrekonštruovaná pod dohľadom Národného pamiatkového ústavu. Boli využité tradičné materiály a postupy, a to nielen v stavebnej časti, ale tiež pri vybavení interiéru. Budova má šindľovú strechu a drevené dažďové žľaby, interiérové ​​vybavenie zahŕňa ručne vyrábaný štýlový nábytok aj keramiku. Vykurovanie zabezpečujú okrem kachlí aj diaľkovo ovládaný elektrický kotol, budova je napojená na elektrinu a obecný vodovod, odpady sú zvedené do žumpy.

Drevenica stojí v romantickej krajine Českého raja uprostred lesov, neďaleko niekoľkých hradných zrúcanín. Okolie ponúka široké možnosti výletov, blízko je tiež ornitologická prírodná rezervácia alebo veľký rybník vhodný na kúpanie aj vychádzky. Miesto je dobre dostupné vďaka ľahkému nájazdu na diaľnicu D10, cesta z okraja Prahy zaberie len cca 35 minút. Nielen v zime je výhodou rýchly dosah Jizerských hôr. Obchody a služby fungujú v neďalekom Mníchovom Hradišti, ktoré je s obcou prepojené autobusovou linkou.

Podlahová plocha 188 m2, pozemok 646 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40600
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    188 m²
  • Pozemok
    646 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.